ПРАВЕКС БАНК працює над подальшим розвитком безперебійної роботи відділень

Банківська система повинна швидко реагувати на будь-які виклики та сценарії розвитку подій. Із цією метою за ініціативи НБУ всі системно важливі банки об’єдналися для створення спільної банківської мережі – POWER BANKING.

Це спільна мережа відділень банків по всій Україні, які будуть працювати та надавати клієнтам банківські послуги, навіть у критичній ситуації під час блекауту.

Перші підсумки роботи «пунктів незламності», а саме: у яких регіонах спостерігалося найбільше навантаження на чергові відділення; які послуги користуються найбільшим попитом у клієнтів; перспективи розширення чергових відділень та спільні ініціативи в рамках проєкту обговорили сьогодні учасники круглого столу «POWER BANKING: досвід створення мережі безперебійного доступу до банківського обслуговування». Захід було проведено «Фінансовим клубом».

«Зараз формується новий вектор в роботі банківської системи. Незалежно від того, клієнт якого банку приходить у відділення, йому приділяється велика увага. Ми намагаємося найти рішення для будь-кого, хто звертається до ПРАВЕКС БАНК. Усі банки об‘єдналися для пошуку кращих рішень для банківської системи та для клієнтів. Ми підтримуємо усіх клієнтів на випадок відсутності електроспоживання та зв‘язку у відділеннях іншого банку. Зараз завдання кожного фахівця на відділенні бути обізнаним в усіх послугах і можливостях не тільки свого банку, а й інших банків», — зазначила Людмила Кіндер, директор департаменту підтримки та координації роботи мережі ПРАВЕКС БАНК.

За словами Людмили Кіндер, безперебійність роботи банків — це вже невід‘ємна робота банківських установ і ознака сталості.

Зміни відбуваються не тільки у роботі відділень банку, а й у розвитку онлайн послуг. Наразі, ПРАВЕКС БАНК активно розвиває PRAVEX ONLINE та підсилює команду Контакт-центру, яка оперативно надає допомогу та супровід клієнтам з будь-яких питань.

ПРАВЕКС БАНК, який постійно вдосконалює та робить свої послуги більш доступнішими для клієнтів, продовжує забезпечувати генераторами працюючі відділення, щоб підтримувати безперервну роботу. Так, генератори були встановлені у всіх опорних відділеннях м. Києва та у 19 регіонах.

Нагадаємо, що в умовах блекауту в чергових відділеннях ПРАВЕКС БАНК для всіх клієнтів буде доступний певний перелік нагальних банківських послуг, зокрема:

  • отримання готівки (в банкоматах чи в касі);
  • платежі, переказ коштів (у касі чи в терміналах самообслуговування);
  • обмін валют (у разі наявності готівкової валюти в касі);
  • консультації менеджерів з фінансових питань.

Перелік усіх чергових відділень банку, які працюють при довготривалому відключенні світла, тут.

Добавить комментарий

Войти с помощью: