Дитячі малюнки з проєкту «Сміливість бути поруч» тепер у форматі NFT

кредобанк

Колекцію дитячих малюнків «Сміливість бути поруч» відтепер можна оглянути та придбати в цифровому форматі NFT на одному з найбільших торгових майданчиків у світі – Open Sea.

Цифрова версія дитячих малюнків створена в рамках проєкту «Сміливість бути поруч». Тепер користувачі інтернету можуть інвестувати в ці твори, заодно зробивши пожертву на допомогу дітям, які постраждали від війни.

«Світ змінюється, і використання нових інструментів є необхідним. Зважаючи, що нашим завданням є охопити якомога ширшу аудиторію та долучити людей до нашого благодійного проєкту «Сміливість бути поруч», цифрові версії малюнків та NFT ідеально для цього підходять. Будь-хто в світі може придбати NFT-версію дитячого малюнка і стати єдиним власником цифрової копії. А Open Sea, як одна з найбільших світових NFT платформ, робить дітей, які малювали ці малюнки творцями нового цифрового мистецтва», – розповідає Андрій Мельник, директор департаменту маркетингу Кредобанку.

Придбати NFT можна за посиланням. У колекції на Open Sea зібрано 17 малюнків. Частина з них продається в режимі аукціону, який триватиме до 17 грудня 2022 року, а частина може бути куплена відразу. До кожного можна запропонувати свою ціну, за яку ви готові придбати малюнок.

Нагадаємо, раніше в рамках «Сміливість бути поруч» була створена віртуальна 3D-галерея, а також малюнки були перетворені у постери, колекцію яких можна придбати на платформі prom.ua до 27 вересня 2022 року.

«Сміливість бути поруч» — спільний проєкт Кредобанку та БО «Благодійний фонд «Фундація КРЕДО». У рамках ініціативи  було оцифровано малюнки дітей, які перебували у прихистках банку в Україні та Польщі. Виставки дитячих малюнків відбувалися у Львові, зокрема у Львівській Національній Опері, арт-галереї «Дзиґа», а також у Варшаві в приміщенні Українського дому. Завдяки ініціативі вдалося підготувати до шкільного навчального року близько тисячі школярів, які вимушено покинули свої домівки через війну.

Довідка:

Кредобанк заснований у Львові у 1990 році, віднесений Національним банком України до системно важливих банків України та входить до фінансової групи PKO Bank Polski – найбільшої фінансової інституції Польщі та однієї з найбільших фінансових груп Центрально-Східної Європи. Домінуючий підрозділ групи – найбільший банк Польщі PKO Bank Polski зі 100-літньою історією, один з найстійкіших банків Європи за результатами стрес-тестів Європейської адміністрації банківського нагляду (липень 2021 р.).

Кредобанк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу України. Банк активно кредитує роздрібних клієнтів та малий і середній бізнес, пропонуючи низку спеціальних програм із мінімальними відсотками. Банк має кредитний рейтинг за національною шкалою на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом та короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1 від агентств «Стандарт-Рейтинг» та «Експерт-Рейтинг».

Добавить комментарий

Войти с помощью: