SME Banking Agency назвав кращі інтернет-банки для бізнесу в Україні

За результатами міжнародного дослідження Business Online Banking 2022, комплекс електронного банкінгу iBank2 UA ТАСКОМБАНКУ посів друге місце в Україні у номінації «Найкращий інтернет-банк для бізнесу».

Дослідження організоване SME Banking Agency стало вже п’ятим за рахунком і в його процесі експертною радою проаналізовано функціонал понад 70 інтернет-банків для бізнес-клієнтів у країнах Східної Європи. Комплекс iBank2 UA представлений ТАСКОМБАНКОМ отримав одну з найвищих експертних оцінок за наповнення широким спектром сервісів, високотехнологічність функціоналу і водночас зручність використання, та визнаний другим в Україні за ефективністю.

ТАСКОМБАНК працює на фінансовому ринку України понад 30 років і відомий як один із лідерів у роботі з корпоративними клієнтами.

«Надання якісних та зручних електронних банківських послуг бізнес-клієнтам — невід’ємна складова процесу обслуговування клієнтів Банку, — переконаний Олег Поляк, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ. — Особливо тепер, у нових реаліях ведення бізнесу, зручність та можливість дистанційного й безпечного обслуговування своїх рахунків набули неабиякого значення. Відкриваючи рахунки та підписуючи договори на обслуговування у Банку, наші клієнти наразі велику увагу приділяють вивченню функціоналу Клієнт-Банку».

Олег Поляк наголосив, що сьогодні ТАСКОМБАНК пропонує клієнтам дійсно високотехнологічний та безпечний сервіс, завдяки якому доступ до рахунків та банківських операцій забезпечується в будь-який час із будь-якого комп’ютера та у будь-якій точці світу. Перевагою iBank2 UA є змога працювати у будь-якому браузері, адже сервіс не вимагає інсталяції окремого програмного комплексу. Крім того, сервіс має багаторівневу систему захисту і забезпечує достовірність, збереження і конфіденційність інформації клієнтів.

Під час презентації системи iBank2 UA, Начальник Управління розвитку Департаменту організації продажів корпоративним клієнтам Олена Сковпень зазначила, що комплекс електронного банкінгу iBank 2 UA має багатофункціональну, надійну та зручну платформу, що надає клієнтам більше можливостей та переваг.

«Зокрема, синхронізація бухгалтерських програм з комплексом дає змогу обмінюватися бухгалтерськими документами з Банком. За допомогою сервісу клієнт має можливість обміну повідомленнями, листами, універсальними заявками з менеджером банку, вибирати зручний канал обслуговування, отримувати курси валют та іншу необхідну інформацію», — зауважила експерт.

А відповідаючи на питання щодо безпечності роботи підкреслила, що електронні ключі комплексу електронного банкінгу, які було згенеровано на USB-token, неможливо вилучити або скопіювати на інший носій, що підтверджено «Експертним висновком» Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України».

Наразі бізнес-клієнти ТАСКОМБАНКУ через «iBank2 UA» можуть скористатися наступними сервісами: Автоклієнт, Документооборот, Корпоративні картки, Факторинг, Документарні операції, Центр фінансового контролю, Чужий зарплатний проект, Зарплатний проект, Форвардні операції, Кредити, Депозити, самостійне налаштування СМС та доступів до сервісів, Автозаміна ключів електронного підпису, робота з платежами в національній та іноземній валютах, самостійна перевірка клієнтом історії проведення операцій в банку та багатьма іншими.

Налаштувати всі ці та інші сервіси й можливості клієнти ТАСКОМБАНКУ можуть звернувшись до свого персонального менеджера або до менеджера в найближчому відділенні. Спеціалісти Банку допоможуть швидко встановити все необхідне для роботи та нададуть консультації щодо використання усіх можливостей інтернет-банкінгу.

ТАСКОМБАНК продовжує невпинно вдосконалювати дистанційні сервіси для зручності клієнтів малого та середнього бізнесу, щоб забезпечити якісне банківське обслуговування  в будь-якому куточку країни та за її межами цілодобово.

У разі необхідності отримання додаткових консультацій Ви можете звернутись до Контактного центру Банку за телефоном: (044) 290 -97-77. ⠀

Залишити заявку на оформлення пакету послуг можна за посиланням. ⠀

Подати документи на відкриття рахунку в ТАСКОМБАНКУ можна дистанційно, надіславши листа на пошту: [email protected].

Із результатами дослідження ефективності інтернет-банків для бізнесу — Business Online Banking 2022, які було презентовано 20 травня 2022 року експертною комісією SME Banking Agency, можна ознайомитися на офіційній сторінці SME Banking Agency.

Добавить комментарий

Войти с помощью: