Новини Maanimo

Кому у 2022 році заплатять найвищі зарплати

Отже, високі заробітні плати пропонують працівникам у сфері IT та телеком, особливо тим, у кого рівень senior. Компанії готові платити від 139 000 гривень розробникам та програмістам найвищої кваліфікації. А ось дохід початківців та фахівців рівня middle не надто високий. Майже половина розміщених сьогодні вакансій (48%) має зарплатню від 31 700 грн.

На високу зарплату можуть розраховувати директори та керівники вищої ланки. Загалом за минулий рік у цій категорії була зарплата 43 607 грн. Наприклад, зараз відкрито вакансію Директор виробництва/Директор виробничого підприємства зі щомісячною зарплатою від $14 тис.

Доступна пропозиція для Технічного директора, йому пропонують зарплату від 150 тис. грн. Шукають також Керуючого директора, щомісячна зарплата у вакансії вказана у розмірі $4 тис.–$8 тис. Високі зарплати у 2022 році, згідно з прогнозами експертів, збережуться в галузі будівництва, консалтингу та у державних службовців.

Нагадаємо, що на виплату зарплат нардепам з початку року витратили з бюджету понад 202 млн грн. Про це у відповідь на запит APnews повідомили в Апараті ВР.