Новини Maanimo

Intel і Coca Cola позаду: ринкова капіталізація Bitcoin сягнула річного максимуму

Ринкова капіталізація Bitcoin сягнула річного максимуму: вартість всіх BTC зросла до 208,768 млрд доларів. При цьому капіталізація Intel на початок серпня становила близько 203 млрд, а вартість акцій Coca Cola – 202 млрд доларів.

Варто зазначити, що капіталізація Intel трималася в межах 259 млрд доларів доти, доки IT-компанія не опублікувала керівництво з прибутку за III квартал поточного року, що помітно позначилося на її інвестиційній привабливості та, врешті-решт, призвело до зниження вартості акцій.

Що ж стосується капіталізації Coca Cola, то з березня 2020 року втрати корпорації перевищили 90 млрд доларів. В результаті компанія зіткнулася з найбільшим за останні 30 років зниженням квартальної виручки.

У той же час, до Apple першій криптовалюті поки далеко: капіталізація цього IT-гіганта наприкінці липня досягла 1,77 трлн доларів.

Зазначимо також, що чистий прибуток Facebook Inc. в II кварталі склав $5,18 млрд, у той час як виторг збільшився до $18,69 млрд, додавши 11% в порівнянні з минулим роком. Фінансові показники компанії за квітень-червень помітно перевершили очікування провідних аналітиків.