Новини Maanimo

Оберіг від Страхової компанії «Евроінс Україна»

Але навіть, якщо це не складні синоптичні умови, а просто погіршення погодних умов, майно може постраждати і зажадати капіталовкладень, до яких сім’я може бути не готова. Останній випадок, який стався в Херсонській області, досить показовий. В результаті грози і сильних поривів вітру, був зруйнований шифер, вода потрапила в приміщення і привела до деформації внутрішнього оздоблення будинку. Клієнт, при покупці поліса ОСАЦВ, подбав і про свій будинок і застрахував його за програмою «Садиба». Компанія «Евроінс Україна» повністю відшкодувала збиток потерпілим.

Синоптики підтвердили, що кількість стихійних лих зростає з року в рік. А, отже, зростає рівень небезпеки, пов’язаний з руйнуваннями, залиттям водою і втратою майна в результаті цих явищ.

Статистика невблаганна, особливо статистика виплат страхової компанії. Тільки за 7 місяців 2020 року, страхова компанія «Евроінс Україна» виплатила 738 107,37 грн. в результаті вогневих, стихійних лих, нещасних випадків, що виникли в результаті цих подій.

Захистить себе і свою сім’ю напередодні осінніх ускладнень погодних умов. Ви не можете вплинути на погоду, але можете захиститися від фінансових проблем.