Новини Maanimo

У BofA оцінили середньо- і довгострокові перспективи долара: прогноз

Так, на думку стратегів Bank of America, вже в найближчі тижні американська валюта помітно зміцниться в парах зі швейцарським франком і японською ієною. А ось по відношенню до інших валют експерти BofA демонструють в середньостроковій перспективі «ведмежу» позицію.

Що стосується довгострокової перспективи, то аналітики налаштовані до долара по-ведмежому, і тільки перспективи пар USD/CHF, AUD/USD і NZD/USD в BofA оцінюють нейтрально.

Нинішні позиції американської валюти виглядають досить невизначено на тлі заяви глави американського Мінфіну про те, що вживання заходів з підтримки економіки країни відкладається як мінімум до президентських виборів, призначених на 3 листопада.

Теренс Ву, який представляє OCBC Bank, вважає, що результати листопадового волевиявлення в США можуть знизити ризикові настрої в лавах інвесторів і посприяти зростанню курсу долара.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що стратеги найбільшого комерційного банку Данії Danske Bank прогнозують зростання курсу євро до 1,20 долара вже навесні наступного року.