Новини Maanimo

Масивні інвестиції буде спрямовано в Україну для відновлення економіки – Мішель

«Ми продовжуватимемо підтримувати Україну політично, фінансово, гуманітарно. Ми домовилися створити для України трастовий фонд. У короткій перспективі це допоможе підтримати Україну, а у довгостроковій – надасть масивні інвестиції, щоб відновити економіку та інфраструктуру», – заявив він, виступаючи в середу в Європейському парламенті.

Президент Європейської ради також запевнив, що підтримка Євросоюзу для України – «як скеля».

«Ми єдині, як ніколи. Єдині в санкціях для Росії, єдині в тому, щоби застосувати тиск на Кремль, єдині в підтримці України так, як ми можемо. Нам відомо, що ми разом із США, Канадою, Японією, Австралією, Республікою Корея, Великою Британією та багатьма іншими країнами навколо світу – ми готові нести тяжкість санкцій. І, що важливіше, єдність, наша єдність Європейського Союзу, наша відданість – це наш головний цінний внесок, щоб покласти край війні та зупинити жорстокість і допомогти відновити Україну», – упевнений Мішель.

Нагадаємо, що прем’єр-міністр України Денис Шмигаль анонсував старт програми безкоштовної роздачі продуктових наборів у прифронтових містах України.