Новини Maanimo

Курс долара знизився на закритті міжбанку

Долар

За підсумками валютних торгів на міжбанку 1 квітня долар можна продати за 27,69 грн/$, а купити по 27,64 грн/$.

У порівнянні з відкриттям торгів сьогодні вранці, курс долара в продажу зменшився на 19 копійок, а в покупці також знизився на 19 копійок.

За день

Після відкриття торгів, курс долара почав поступово знижуватися. До 14-00 «американець» спробував трохи «піднятися», але після показав стабільне падіння. З цього моменту і до закриття торгів валюта зменшила свою вартість на 5 копійок в продажу і 6 в покупці.

Варто зазначити, що з моменту закриття торгів у вівторок увечері до завершення торгів сьогодні, долар, незважаючи на падіння, додав 6 копійок в продажу і 7 в покупці. Тобто навіть незважаючи на всі зусилля Нацбанку і регулярні міжбанківські «валютні гойдалки», курс долара демонструє невелике зростання.

Євро

Євровалюта на міжбанку, в порівнянні з відкриттям торгів сьогодні вранці, стрімко впала на 38 копійок і продається по 30,26 грн/€. У купівлі курс також знизився: на 38 копійок; за одне євро зараз просять 30,21 грн.

За день

В ході торгів «європеєць» показував стрімке зниження курсу до 12:00, де спробував трохи повернути свої позиції, але безуспішно.

Таким чином, з моменту закриття міжбанківських торгів у вівторок, євро втратив символічну 1 копійку продажу, а в покупці залишився стабільним.