Новини Maanimo

Ростемо разом з клієнтами: sportbank підвищив відсоткову ставку до 5,5%

Як нараховуються відсотки?

Відсотки нараховуються наприкінці місяця на залишок коштів на кожен день, якщо на карті було не менше 100 грн, і виплачуються першого робочого дня наступного місяця.

Як підключити оновлення до своєї картки sportbank?

Щоб нові тарифи почали діяти якнайшвидше, оновіть застосунок в App Store чи Google Play. Також переконайтесь, що у вас активована послуга «Проценти на залишок» у налаштуваннях картки.

Що ще цікавого пропонує sportbank у березні?

Цього місяця обирайте нові категорії для кешбеку в розділі «Бонуси». За купівлю товарів з категорії «Квіти» ви отримаєте 5% на власні кошти та 1% на кредитні. Такі ж приємні бонуси чекають за оплату карткою sportbank товарів з категорії «Кіно» — 5% на власні кошти та 1% на кредитні.

І бонусна пропозиція. Новим партнером sportbank став український рітейлер та дистриб’ютор побутової електроніки АЛЛО. Тепер за купівлю девайсів офлайн чи в інтернет-магазині ви отримуєте 5% кешбеку на власні кошти і 3% — на кредитні.

Також клієнти sportbank мають 10% кешбеку на товари з категорії «Спорт» на постійній основі.

Виплата бонусних коштів здійснюється раз на місяць. Максимальна сума платежу — 555 грн.

Довідка:

Sportbank — це мобільний банк для українців, які люблять спорт і ведуть активний спосіб життя. Оформити картку легко за посиланням: sportbank.com.ua.

Банк працює без відділень. Отримати картку можна безкоштовною кур’єрською доставкою або в точці видачі.