Новини Maanimo

MONATIK проведе перший у світі концерт усередині цифрового додатку

26 листопада додатку Sense виповниться рік. За цей час його зручність вже оцінили 1,2 мільйона користувачів, і цифра щодня зростає. Все просто – команда кілька разів на місяць видає нові продукти, зокрема унікальні для ринку. А ще завжди поруч із клієнтом: спілкується в мережах, створює партнерські акції, збільшує кількість категорій кешбеку та постійно розігрує нестандартні подарунки, наприклад, квитки на концерт MONATIK по всій Україні та навіть день із ним на Кіпрі.

Дружба бренду з артистом надихнула на новий нестандартний проєкт, цього разу – унікальний не тільки для країни, а й для всього світу: у перший день народження цифрового банку Sense SuperApp будь-хто може потрапити на онлайн-концерт виконавця та банку в партнерстві з платіжною системою Mastercard. Альфа ловить ритм разом із вами!

Робити щось уперше – це неповторно. Як і неповторний сам MONATIK. Як і неповторним буде цей святковий вечір, який ми хочемо розділити разом з вами.

Довідка:

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів.