Новини Maanimo

Відіспись від себе! Альфа-Банк Україна здає в оренду банківське сховище з броньованими дверима

Як вказано в оголошенні, це місце, де можна «сказати турботам «бувайте, я поза зоною!», залишитися, нарешті, наодинці із собою і добряче виспатись». У кімнаті, як і у справжніх апартаментах, є ліжко, басейн, потужна акустична система та можливість дивитися улюблені фільми на 180° завдяки проєктору на дві стіни. А майбутнім гостям тут пропонують відпочити, ловити інсайти, шукати сенси або ж просто, нарешті, відіспатися від себе.

Насправді кімната є частиною креативного простору AHUB KYIV, який нещодавно відкрився в історичному центрі столиці, та призначена для переговорів і мітапів. Це унікальна Sense Room, що спроєктована, як і сам простір, таким чином, аби впливати одночасно на всі шість чуттів людини: зір, слух, нюх, смак, рівновагу та дотик. Кожен відвідувач AHUB може скористатися кімнатою, якщо потрібно перезавантажити думки або просто хочеться закритися від решти світу броньованими дверима. Кімната, як і весь простір, працюватиме з урахуванням карантинних обмежень.

AHUB KYIV — новий креативний простір від Альфа-Банку Україна для тих, хто створює. А також для тих, хто ще не здогадується, що може створювати. І навіть для тих, хто не вірить, що взагалі здатен щось створити. Він поєднує в собі одночасно концептуальний коворкінг-хамелеон з конференц-залою, переговорними кімнатами і баром та місце для саморозвитку з лекціями й майстер-класами. Це вже другий такий простір — перший AHUB відкрили в грудні минулого року у Львові.

Як знайти? Київ, вул. Ярославів Вал, 7.

Як отримати вхідний квиток у простір? За допомогою чат-бота.

Як працює? Щодня без вихідних з 8:00 до 24:00.

Довідка:

Альфа-Банк Україна – великий український банк з міжнародним капіталом, входить до приватної інвестиційної холдингової компанії ABH Holdings S.A. з головним офісом у Люксембурзі. Відповідно до класифікації Національного банку України, Альфа-Банк Україна входить до групи банків іноземних банківських груп, є системно важливим банком і знаходиться в першій десятці фінансових установ країни за обсягом активів.