Новини Maanimo

Агропросперіс Банк підтвердив звання «Найкращий банк для агробізнесу»

На Всеукраїнському конкурсі «Банк року 2022» від International Financial Club “Bankir” Агропросперіс Банк отримав ще одну відзнаку – «Найкращий банк для агробізнесу», що вкотре підтверджує нашу беззаперечну відданість українським аграріям і максимальну концентрацію зусиль на підтримці агробізнесу.

Агропросперіс Банк – єдиний в Україні банк, який спеціалізується на фінансуванні малих і середніх агровиробників, пропонує їм продукти, найбільш адаптовані до потреб агробізнесу, і першим серед українських банків кредитує під аграрні розписки. Інвестор банку, NCH Capital, вже понад 15 років має в Україні успішний агробізнес під брендом Агропросперіс, який обробляє 300 тис. га землі та щорічно експортує понад 3 млн тонн агропродукції, – це дає нашому банку повне розуміння особливостей галузі та доступ до найкращих технологій у сільському господарстві.

Цьогоріч повномасштабна війна значно вплинула на кредити фермерам, однак Агропросперіс Банк робив усе можливе, щоб максимально підтримати своїх клієнтів та допомогти їм вистояти у цих надскладних умовах. Захоплюємося мужністю та героїзмом українських аграріїв, які ризикуючи власним життям попри усі небезпеки сіяли та збирали врожай задля продовольчої безпеки країни! Працюємо разом для наближення Перемоги України!