Новини Maanimo

Три українських стартапи виграли конкурс і отримають гранти

Друге місце займає сервіс зворотнього зв’язку Revizion (16,71 бала). Платформа дозволяє утримувати існуючих клієнтів і залучати нових.

Третє місце зайняв стартап Upswot (16,67 бала), який підвищує ефективність продажів і забезпечує моніторинг 117 джерел даних.

Крім переможців, які набрали понад 15 балів, також були представлені платформа для створення складних віртуальних асистентів Activechat (14,29 балів), сервіс попереднього замовлення їжі Timeat (13 балів), технологія біопечаті кісткових імплантатів A.D.A.M. (12,57 балів), платформа для прямого фінансування малого бізнесу MOCash (11,17 балів), виробництво діагностичних тестів на основі полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) Poly Diagnostics (9,86 балів), апаратно-програмне рішення для автоматизації кавового бізнесу Device Voice (9,86 балів) і мультивалютний криптогаманець Trustee Wallet (9,67 балів).

В ході восьмого Pitch Day проекти на стадії seed представили 10 компаній. Експерти вибрали їх з 60 претендентів.

В даний час на розгляді знаходяться 500 стартапів, а всього до 3 липня налічувалося 1,8 тисячі заявок.

Нагадаємо, Європейська Бізнес Асоціація повідомляє, що індекс інвестиційної привабливості в першій половині цього року склав 2,51 балів з 5 можливих і продовжує перебувати в негативній площині. Настрої інвесторів схожі на ті, що спостерігалися після кризи в 2015 році.