Новини Maanimo

$1,5 млн на рекламу та безоплатні курси: Meta запускає програму підтримки для українців

За словами голови Мінцифри Михайла Федорова, цей навчальний центр розроблено спеціально для представників малого та середнього бізнесу в Україні. Відтепер підприємцям доступні безкоштовні курси від компанії Meta на платформах Meta Boost та Meta Blueprint, а це понад 20 навчальних програм.

Вони допоможуть бізнесменам опанувати навички просування свого бренду у соцмережах, навчитися маркетингу та створенню контенту. Окрім того, ментори проєкту проводитимуть онлайн-зустрічі для підприємців. Також Meta планує виділити $1,5 млн на рекламні кампанії для українського бізнесу, що допоможе підприємцям залучити більше нової аудиторії та клієнтів.

«Це значна підтримка для розвитку та просування продуктів та послуг наших підприємців», – зазначив голова Мінцифри.

Михайло Федоров також відзначив, що з початку повномасштабної війни в Україні зареєструвалися майже 58 тис. підприємств, з яких майже 50 тис. – ФОПи.

Нагадаємо, що у рамках підтримки мікро, малого та середнього бізнесу в Україні з початку використання інструменту державних гарантій на портфельній основі видано 14209 кредитів на загальну суму 42,733 млрд грн.